• The Art Couch Belgium - KunstCahier Zelfportretten

  Op 1 oktober lanceert TheArtCouch haar tweede Kunstcahier! De eerste zoomde in op de schetsboeken van 22 hedendaagse Belgische kunstenaars, ditmaal gaan we dieper in op de zelfportretten van 22 kunstenaars.

  Waarom maakt men een zelfportret? Wat vindt een kunstenaar daarin, dat niet in een spiegelbeeld te vinden is? Is het een zelfonderzoek, een poging om via elke penseelstreek en pennentrek, meer over de vele lagen van het eigen ik te ontdekken? Dient het om wat in de schaduw ligt in het licht te zetten, naar voren te brengen? Wat reveleert zich, terwijl iemand zichzelf zo nauwgezet fileert en portretteert? Wat onthult zich in de confrontatie met dit eeuwenoude onderwerp, dat het meest dichtbij is?

  Het zijn de vragen die we centraal stellen in deze publicatie. De antwoorden zijn gevarieerd, en steeds verrassend!


  https://www.theartcouch.be/product/kunstcahier-zelfportretten-van-22-hedendaagse-kunstenaars/
 • Limburg Cultuurt - Selectie PROSPECTS

  Eén van de geselecteerde kunstenaars voor online expositie ‘Prospects’ is Debora de Haes. Reden te meer om dieper in te gaan op de totstandkoming van haar kunst. Haar werk laat zich kenmerken door de grote vragen over het bestaan die ze ermee durft te stellen, verpakt in beklemmende en vervreemdende weergaven van het menselijk lichaam.


  https://www.limburgcultuurt.net/post/prospects-debora-de-haes
 • Limburg Cultuurt

  Op interview met ... Debora De Haes


  www.limburgcultuurt.net/post/op-interview-met-debora-de-haes
 • Saatchi Gallery London

  From Selfie to Self-Expression is the world’s first exhibition exploring the history of the selfie from the old masters to the present day, and celebrates the truly creative potential of a form of expression often derided for its inanity.


  www.saatchigallery.com/selfie/
 • Het Belang van Limburg

  Artistic selfie belongs to the best in the world


 • Vogue Paris

  VOGUE HOMMES CULTURE Les 10 selfies favoris de Juergen Teller et Tracey Emin sont à la Saatchi Gallery


  www.vogue.fr/vogue-hommes/culture/diaporama/saatchi-gallery-from-selfie-to-self-expression-exposition-juergen-teller-tracey-emin/42216#debora-de-haes_image4
 • Het Belang van Limburg

  Mine-Art 2: not just an exhibition


  www.hbvl.be/cnt/dmf20140708_01172482/mine-art-2-niet-zomaar-een-tentoonstelling